Bouwmanagement

Resultaat is niet alleen afhankelijk van de controles, risico’s en problemen die je signaleert tijdens de bouw. Bouwmanagement gaat ook vooral over wederzijds vertrouwen, respect en betrokkenheid in het proces. Het gesprek met de aannemer nemen we daarom altijd als uitgangspunt en is dé manier om ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen en het kwaliteitsbewustzijn van de aannemer in balans blijven.

bouwmanagement
Specialist in renovatietrajecten

Renovaties zijn veelal complexe trajecten. Als toekomstig woningeigenaar wil je kwaliteit voor een zo eerlijk mogelijke prijs en de aannemer op zijn beurt wil zijn marges en dat wat er is afgesproken zo goed mogelijk bewaken. Een objectieve blik en kwaliteitsbewustzijn zijn essentieel om dat waar het daadwerkelijk omgaat voor ogen te houden: een resultaat waar je trots op bent. Wij zijn specialist in het begeleiden van renovatietrajecten en helpen je daar graag bij!

Inspectie en 0-metingen

Nieuwbouw, renovatie of verbouw: voor uiteenlopende bouwprojecten verzorgen we vooropnames (0-meting) om eventuele schade die is ontstaan – bijvoorbeeld door heiwerkzaamheden – vast te leggen in een schaderapport. Belangrijk, want op die manier kun je de schade ook met goede argumenten verhalen en onnodige kosten voorkomen. Ook tijdens de bouw en/of bij het opleveren geven we graag een second opinion. Is het object zelf bijvoorbeeld (nog) conform tekening en bestek zoals is overeengekomen? Een opleveringsinspectie kan jou als aannemer, projectontwikkelaar of wegenbouwer net als bij een 0-meting veel onnodige kosten besparen!

Maak nu een afspraak!

We horen graag wat jouw renovatie- of nieuwbouwplannen zijn en hoe onze rol daarin kan zorgen voor een bouwproces dat ontlast en ontzorgt. Neem contact met ons op, dan maken we direct een afspraak!

Scroll naar top