Bouwmediation

Bouwprojecten zijn veelomvattend en daar is specifieke kennis voor nodig. Als leek beschik je niet altijd over die kennis om een kwaliteitscheck te doen of je hebt er simpelweg geen tijd voor. Dit kan uiteindelijk leiden tot een situatie waarin meningsverschillen ontstaan. Bouwmediation is op zulke momenten zeker aan te raden. Om het bouwproces wederom in goede banen te leiden en om een verdere escalatie te voorkomen.

bouwmediation_Bodde_Bouwbegeleiding&Advies
Snel tot de kern komen

Als opgeleid mediator en onze ruime ervaring met diverse conflicten in een bouwtraject weten we snel tot de kern te komen waarom en hoe een conflict is ontstaan. En dat begint vaak met het niet begrijpen van elkaars belangen. Bouwmediation heeft als functie om dat begrip naar elkaar juist te voeden. Pas als je elkaar begrijpt, ontstaat de ruimte om samen creatief te durven zijn over het bedenken van een oplossing. Als bouwmediator begeleiden we graag het proces naar de best mogelijke oplossing voor beide partijen!

Schakel nu onze hulp in!

Vervelend dat je er samen niet uitkomt. Om goed te begrijpen wat er aan de hand is, willen we graag op locatie afspreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

Scroll naar top