Bouwtechnische keuringen

Het kopen van een woning of investeren in vastgoed doe je niet alleen op gevoel. Je wilt ook inzichtelijk hebben wat je koopt of wat de investering je als projectontwikkelaar mogelijk oplevert. Ook als je een woning wilt (ver)kopen is het zeker aan te raden om de woning bouwtechnisch te laten keuren. Op die manier weet je waar investeringen nog nodig zijn om onverwachte claims te voorkomen.

BoddeBouwbegeleiding&Advies_BouwtechnischeKeuringen
Weten welke belangen er spelen

Overzicht is voor jou als koper of verkoper hét uitgangspunt om tot een besluit te komen. Na een bouwtechnische keuring voorzien we je daarom zo snel mogelijk van een overzichtelijk keuringsrapport, zodat je meteen inzichtelijk hebt hoe de status van het gebouwobject is. Direct na de keuring kunnen we je al voorzien van een mondelinge conclusie. Zoals je van een bouwtechnische keuring mag verwachten, ontvang je een makkelijk leesbaar document waarin de volgende onderdelen staan:

  • De conditie van alle bouwelementen.
  • Noodzaak van het uit te voeren werk.
  • Een omschrijving van de vereiste (ver)bouwactiviteiten.
  • Een raming van de verwachte kosten.
Flexibel en snel als het moet

Tussen aankoop en de daadwerkelijke verkoop moet er veel geregeld worden. En het liefste doe je zoveel mogelijk in de avonden of in het weekend. Als geen ander begrijpen we dat je zo snel mogelijk wilt weten waar je aan toe bent. Bij het inplannen van een bouwtechnische keuring proberen we daarom zoveel mogelijk rekening te houden met jouw drukke agenda. Neem direct contact met ons op zodra je het voorlopig koopcontract hebt getekend!

Neem contact met ons op!

Wij zijn benieuwd naar jouw uitdagingen. Of zit je op dit moment in een situatie waar je niet uit lijkt te komen? Neem direct contact met ons op!

Scroll naar top