Onderhoud en beheer

Of je nou als woningeigenaar in een VVE zit, directeur bent van een school of als gemeente eigenaar bent van verschillende vastgoedobjecten. Als geen ander weet je dat onderhoud en beheer onderdeel zijn van je begroting. De kunst is om deze kosten voorspelbaar te maken. Op die manier vang je pieken in onderhoud beter op, behoud je de waarde van het pand en ben je in staat om op een verantwoorde manier budgetten te reserveren.

Onderhoud en beheer Bodde bouwbegeleiding en advies
Kosten in kaart brengen

Wij brengen voor jou in kaart welke kostenposten je gaat tegenkomen. Daarin nemen we zowel de ruwbouw zelf als de technische installaties mee, zodat je direct een volledig overzicht hebt van de te verwachte kosten. In de meeste gevallen maken we prognoses voor de komende tien jaar, maar er zijn ook situaties denkbaar dat kosten uitgesmeerd moeten worden over vijftig jaar. Wat voor jouw situatie de beste onderhoud- en beheerstrategie is, laten we je graag al in een eerste kennismaking weten.

Wie gaat het doen?

Weten waar je aan toe bent, gaat niet alleen over de kosten die je wanneer maakt. Want wie gaat het wanneer doen? Bodde Bouwbegeleiding & Advies is onderdeel van een samenwerkingsverband waarin alle specialisten zijn vertegenwoordigd voor (bijvoorbeeld) het beheer en onderhoud van jouw vastgoed. Heb je dus ook echt behoefte aan een goed beheer- en onderhoudsteam waar je op kunt vertrouwen? Wij stellen graag een team voor je samen waar je op kunt vertrouwen!

Maak nu een afspraak!

Beheer en onderhoud is maatwerk. De verhoudingen tussen het beschikbare budget en de noodzaak of de kwaliteit die je eraan hangt, is voor iedere situatie anders. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek!

Scroll naar top