Bouwen in harmonie met Bodde Bouwbegeleiding & advies

Een aannemer die op zijn strepen gaat staan, afwegingen om wel of niet een woning te kopen, onverwacht meerwerk bij een renovatie: oponthoud of tegenslagen zijn er altijd. Vaak dient de oplossing zich gewoon aan of kom je er door goed overleg uit. Maar is het ook de juiste oplossing die je écht voor ogen had? En ben je in staat om in te schatten waartoe die oplossing leidt? Professionele begeleiding kan je enorm veel winst opleveren. Zowel in financiële zin als in het bouwtraject zelf.

Bouwbegeleiding Bodde advies
Weten welke belangen er spelen

Onze ervaring is dat het ontbreken van harmonie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer achteraf vaak dé ontbrekende factor blijkt waarmee onnodige kosten of een conflict voorkomen hadden kunnen worden. Het is daarom goed om te weten welke belangen er op het spel staan en hoe bouwtechnische kennis daarin een verbindende factor kan zijn. Dat is naar onze mening essentieel om die harmonie in een bouwtraject te beschermen.

Iwan Bodde Bouwbegeleiding & Advies

25 jaar ervaring

Met 25 jaar bouwkundige ervaring weten we bij Bodde Bouwbegeleiding & Advies precies de signalen te herkennen wanneer verwachtingen uiteen dreigen te lopen of wanneer de kwaliteit niet is zoals die is afgesproken. We houden je graag de bouwkundige spiegel voor om zeker te zijn van resultaat. Of het nou gaat om een bouwaanvraag, begeleiding bij een renovatie of een oplevering! Want daar zit precies de ontzorging die je nodig hebt om samen in harmonie resultaat te bereiken.

Neem contact met ons op!

Wij zijn benieuwd naar jouw bouwproject. Of zit je op dit moment in een situatie waar je niet uit lijkt te komen? Neem direct contact met ons op!

Scroll naar top